Noua atracţie a litoralului românesc, roata panoramică Tomis Eye a fost inaugurată

Roata panoramică "Tomis Eye", este noua atracţie a litoralului românesc în care oferă turiştilor cea mai frumoasă panoramă de la mare

Noua atracţie a litoralului românesc, roata panoramică Tomis Eye a fost inaugurată


O nouă atracţie pentru turişti şi constănţeni a fost inaugurată, vineri seară, în apropierea Cazinoului din Constanţa. Roata panoramică "Tomis Eye", este noua atracţie a litoralului românesc în care oferă turiştilor cea mai frumoasă panoramă de la mare. 

Roata gigant, asemănătoare celebrei London Eye, a fost pusă în funcțiune. Noua atracţie a litoralului are o înălţime de 36 de metri, iar turiștii și constănțenii pot admira oraşul, Cazinoul şi marea. 
Șeful construcției, David Lamborghini a declarat că a montat astfel de roți în multe orașe ale lumii, cum ar fi Paris și Barcelona. Zece persoane au muncit timp de o săptămână ca să o ridice.
Preţul unui bilet pentru această distracţie este de 20 de lei. Persoanele cu dizabilități și elevii și studenții de nota 10 beneficiază de gratuitate, iar pensionarii au reducere 50%.
Cabina VIP costa 200 de lei pentru 30 de minute în care întra și un pahar de proseco.
Roata este amplasată în zona Poarta 1. Roata are 26 de cabine și una VIP. Piesele din care este formată roata au fost aduse din Italia. Dispozitivul face parte dintr-o investiție privată a unei companii din Brașov.