Orban: Toate negocierile s-au derulat pe baza unui mandat pe care l-am respectat

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că la negocierile pe care le-a purtat pentru formarea coaliţiei a fost respectat mandatul pe care l-a avut.

Orban: Toate negocierile s-au derulat pe baza unui mandat pe care l-am respectat


Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că la negocierile pe care le-a purtat pentru formarea coaliţiei a fost respectat mandatul pe care l-a avut din partea forurilor statutare, în ciuda acuzaţiilor din interior că ar fi trădat interesele PNL. 

”Sunt un om care respectă democraţia, respect drepturile fiecărui membru al PNL. Toate deciziile care au fost luate în cei patru ani au fost late în forurile statutare. La baza oricărei decizii pe care am luat-o în cei patru ani (...) am avut analize, sondaje, cercetări”, a afirmat, luni, Orban, după şedinţa conducerii formaţiunii.
Întrebat dacă a trădat interesele PNL, Orban a afirmat: ”Toate negocierile s-au derulat pe baza unui mandat pe care l-am respectat 100%. Madatul a fost foarte clar (...) Decizia legată de aceste 2 poziţii (preşedinte al Camerei Deputaţilor- şi premier – n.r) a fost o decizie separată, care a făcut parte din mandat. Despre faptul că ar fi ameninţat colegii din partid cu plângeri penale dacaă nu-l susţin, că sunt minciuni”, a mai declarat Orban.