Primarul Chițac a amânat Regulamentul Parcărilor: Este o defecțiune a administrației pe care mi-o asum

Primarul Vergil Chițac, a amânat pentru următoarea ședință a Consiliului local supunerea la vot a proiectul privind aprobarea Regulamentului Parcărilor

Primarul Chițac a amânat Regulamentul Parcărilor: Este o defecțiune a administrației pe care mi-o asum
Foto: Primăria Constanța


Proiectul privind Regulamentul parcărilor a creeat, ieri, o adevărată isterie în Constanța. Mulți constănțeni și unii lideri politici au criticat vehement prevederile noului proiect. Unii consilieri locali, chiar și de la PNL, au anunțat ca nu vor vota acest regulament.

Astazi, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a amânat pentru următoarea ședință a Consiliului local supunerea la vot a proiectul privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța. Primarul spune, însă, că nu va renunța la el.
Am elaborat un regulament al parcărilor care a suscitat atâtea discuții în ultima perioadă. Acest regulament înlătură toate dispozițiile nelegale pe care instanța le-a constatat și pentru care a anulat vechiul regulament și totodată corespunde întru totul scopului nostru, al tuturor, acela de a avea un oraș curat, un oraș în care cetățenii să poată respira un aer curat, cât mai puțin poluat. Am luat cunoștință de faptul că anexele regulamentului, inclusiv cele referitoare la tarife, nu au fost niciodată încărcate pe pagina electronică a Primăriei Constanța, deși au circulat în spațiul public. Este o defecțiune a administrației pe care mi-o asum. Una de formă, nu de fond, pentru că, pe fond, sunt de acord cu acest regulament. Vă rog să aprobați să amânăm discutarea regulamentului și a anexelor într-o ședință ulterioară", a declarat edilul Constanței, Vergil Chițac.