PSD, atac dur la adresa lui Iohannis: A crescut o adevărată caracatiță care a șifonat sute de milioane din bani publici

Partidul Social Democrat atransmis un mesaj dur la adresa președintelui Iohannis și a Guvernului, spunând că sub ochii președintelui Klaus Iohannis, a crescut o adevărată caracatiță

PSD, atac dur la adresa lui Iohannis: A crescut o adevărată caracatiță care a șifonat sute de milioane din bani publici


Partidul Social Democrat atransmis un mesaj dur la adresa președintelui Iohannis și a Guvernului, spunând că sub ochii președintelui Klaus Iohannis, a crescut o adevărată caracatiță care a sifonat sute de milioane din bani publici. 

PSD contestă declarația președintelui referitoare la sprijinul acordat cetățenilor din regiunile afectate de inundații și afirmă că sinistrații n-au primit niciun ajutor concret.
Iohannis le transmite oamenilor care sunt cu apa până la gât să fie vigilenți și precauți. Să-și ia umbrelele și să se alăture luptei împotriva schimbărilor climatice. Eventual să se spele și pe mâini. Așa cum președintele s-a spălat pe mâini în cazul tunurilor uriașe de la UNIFARM date de ”Guvernul Său”. Sub ochii săi îngăduitori, a crescut o adevărată caracatiță care a sifonat sute de milioane din bani publici. Nicio mască de la Guvern nu a ajuns la oameni. La fel și acum, niciun sprijin concret pentru cei sinistrați. Pentru ei nu mai sunt bani! Doar vorbe și povețe motivaționale despre cum pot schimba lumea”, a scris PSD, miercuri, pe Facebook.