Ciolacu: Vlad Voiculescu de 4 luni de zile și-a bătut joc și de morți și de vii

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a acuzat pe Vlad Voiculescu, ministrul USR-PLUS al Sănătății, că „de 4 luni de zile și-a bătut joc și de morți și de vii”.

Ciolacu: Vlad Voiculescu de 4 luni de zile și-a bătut joc și de morți și de vii


Președintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a acuzat pe Vlad Voiculescu, ministrul USR-PLUS al Sănătății, că „de 4 luni de zile și-a bătut joc și de morți și de vii”, pe premierul liberal Florin Cîțu l-a acuzat de faptul că nu înțelege că e premierul întregii României, nu doar al coaliției, și pe președintele Klaus Iohannis că a dispărut complet din peisaj, deși suntem într-o situație de criză.

Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, Ciolacu a mai reproșat faptul că nimeni nu-și asumă nicio responsabilitate și că nici acum, la mai bine de un an de la izbucnirea pandemiei de coronavirus, nu știe nimeni cine gestionează de fapt răspunsul la această criză.
Reacția vine după ce, luni seară,  trei pacienți COVID au murit din cauza unei defecțiuni la instalaţia de oxigen a unităţii mobile de terapie intensivă de la spitalul ”Victor Babeş”.
„Toată lumea fuge! Nimeni nu-și asumă nimic de 4 luni de zile de când a venit acest nou guvern. Nimeni nu-și asumă nimic. Ei o singură problemă: să nu cumva să deranjăm coaliția. 
Îi amintesc lui Cîțu că e premierul României, nu a coaliției lui sau a coaliției pe care și-a dorit-o Iohannis. Voiculescu de 4 luni de zile și-a bătut joc și de morți și de vii. N-a făcut nimic, a boicotat și vaccinarea. N-a plătit pe responsablii cu vaccinarea, n-a testat, n-a testat în școli. Știa că vine valul trei și are intensitate dublă față de valul doi. Zilnic stau de vorbă o oră - două cu domnul Rafila și-mi explică. Dar care sunt specialiștii lor? Câți oameni mai trebuie să moară până se oprește această mascaradă de guvernare, de coaliție?
Ce caută în funcțiune? Să omori oamenii? Și la Unifarm am înțeles că depozitele-s pline de măști neconforme. Ce face statul român? Sunt blocate fonduri europene la Ministerul Economiei, că avem un ministru care și-a făcut cont... Când vor interveni odată toți decidenții să facă ordine în această țară?
Eu nu primeam informații de la Orban nici când eram președintele Camerei Deputaților și eram îndreptățit să le am. 
În afară de dl Arafat cine coordonează? Suntem la un an și jumătate de când a început pandemia și nu știm cine coordonează, cine răspunde. Moarte lumea și ei stau și hăhăiesc pe la televizor...
Lucrurile nu mai pot continua așa. Cine a pus acest guvern? Dl. Iohannis! L-ați mai văzut de o lună de zile? Eu l-am văzut că a pus doi copaci...”, a declarat Marcel Ciolacu, pentru B1 TV.