PSD: La PNL, falsul în CV merită sancţionat; la USR este tolerat - Coliban este omis

Social-democraţii afirmă că la PNL falsul în CV merită sancţionat, în timp ce la USR este tolerat, deci Coliban este omis.

PSD: La PNL, falsul în CV merită sancţionat; la USR este tolerat - Coliban este omis


Social-democraţii afirmă că la PNL falsul în CV "merită sancţionat", în timp ce la USR 'este tolerat'.

"La PNL, falsul în CV merită sancţionat - deci Roman e demis. La USR, falsul în CV este tolerat - deci Coliban este omis! Dacian Cioloş este satisfăcut că liberalul Roman, acuzat şi că şi-a inventat o licenţă în CV, a demisionat pe bună-dreptate din Guvern. În ipocrizia sa, dl Cioloş se face că uită însă cum stă la masa conducerii USR alături de un politician care a făcut fix la fel: primarul Braşovului, Allen Coliban, a minţit în CV că a terminat o facultate de la care fusese exmatriculat. Domnule Cioloş, când ieşiţi să cereţi şi demisia lui Coliban?", se arată într-un mesaj transmis de PSD, miercuri, pe Facebook.
Presa centrală a publicat informaţii conform cărora Florin Roman ar fi urmat studii universitare de scurtă durată în cadrul unui colegiu universitar din Alba-Iulia şi a susţinut examenul de absolvire a acestor studii la UBB Cluj-Napoca. Astfel, Roman a obţinut o diplomă de absolvire, nu una de licenţă de la UBB, aşa cum ar apărea în CV-ul său.