Rareș Bogdan: Avem un singur vot, Florin Cîțu. Noi nu părăsim guvernarea.

PNL nu-l acceptă pe Dacian Cioloș premier, iar național-liberalii sunt pregătiți să-l propună pe Florin Cîțu din nou pentru funcția de șef la Guvernului.

Rareș Bogdan: Avem un singur vot, Florin Cîțu. Noi nu părăsim guvernarea.


PNL nu-l acceptă pe Dacian Cioloș premier, iar național-liberalii sunt pregătiți să-l propună pe Florin Cîțu din nou pentru funcția de șef la Guvernului. Oficial, decizia se va lua vineri, în cadrul forurilor de conducere ale PNL, dar Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al partidului, a lăsat de înțeles că este vorba tot despre Cîțu.

„Am votat susținerea lui Florin Cîțu, președintele partidului, pentru poziția de prim-ministru. Nu avem un alt vot. Avem un singur vot, Florin Cîțu (…) Noi nu avem un alt nume vehiculat”, a declarat Rareș Bogdan, la B1 TV.
De asemenea, Rareș Bogdan a avertizat că PNL nu pleacă de la putere și totodată, a amenințat USR și AUR, partidele „antisistem” din Parlament.
„Noi nu părăsim guvernarea. Trebuie să se obișnuiască toată lumea, 3 ani și 3 luni, PNL va fi la guvernare. Iar la cum se comportă și USR și AUR, vor fi izolate pe scena politică din România și și post-2024 noi vom fi la guvernare. Dar acum, vă asigur că vom da premierul pentru încă 3 ani și 3 luni”, a mai declarat Rareș Bogdan.