Robert Glință și David Popovici, desemnați cei mai buni sportivi ai anului 2021

Înotătorii Robert Glință și David Popovici au fost desemnați astăzi cei mai buni sportivi români din 2021 de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

Robert Glință și David Popovici, desemnați cei mai buni sportivi ai anului 2021


Înotătorii Robert Glință și David Popovici, care au reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Tokyo, au fost desemnați astăzi cei mai buni sportivi români din 2021 de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

Au mai fost premiați pentru rezultatele obținute în cursul anului trecut următorii sportivi: Mihai Iacob, Denis Popescu, Angelica Muscalu, Cătălin Preda și Ștefan Cozma.

În 2021 cei doi au fost finaliști la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, Robert Glință e campion european de seniori și medaliat de două ori cu argint și un bronz, David Popovici e primul campion european de senori în bazin scurt și e triplu medaliat continental cu aur la juniori.
La evenimentul desfășurat la Casa Olimpică, președintele COSR Mihai Covaliu a felicitat Federația de Natație și Pentatlon Modern pentru îndeplinirea obiectivelor în anul care a trecut și i-a oferit o plachetă Cameliei Potec, președinte FRNPM.