S-a reluat transportul în comun din Constanța

Sindicaliștii de la CT BUS au încheiat protestul și au ieșit pe traseu. CT BUS anunță publicul călător că transportul în comun se reia, în această seara, de la ora 20:00.

S-a reluat transportul în comun din Constanța


Autobuzele companiei de transport public CT BUS, au fost scoase pe trasee, luni seara, după ce, în urma mai multor runde de negocieri ca urmare a unui protest spontan desfăşurat de angajaţi, sindicaliştii au obţinut majorarea salariilor şi acordarea unor sporuri revendicate.

În urma negocierilor, aceștia vor primi majorări salariale în etape. 200 de lei de la 1 octombrie, 200 de lei de la 1 ianuarie, apoi 200 de lei plus sporuri după aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli, iar de la 1 septembrie 2022 încă 150 de lei.
„În acestă seară, la 19.40, a fost reluată circulația autobuzelor”, transmite Bogdan Gheorghe, liderul Sindicatului Profesional al Transportatorilor Activităților Conexe.
"CT BUS anunță publicul călător că transportul în comun se reia, în această seara, de la ora 20:00. Conducerea executivă a CT BUS S.A., membrii Consiliului de Administrație, dar și reprezentanții Adunării Generale a Acționarilor și ai Primăriei Municipiului Constanța au depus eforturi, pe tot parcursul zilei, fiind angrenați în acțiuni menite să asigure reluarea transportului în comun", au declarat reprezentanții CT BUS.