Simion: Ceea ce ne omoară mai mult decât virusul, este sărăcia și furăciunea

Membrii Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) au participat la un miting în fața Prefecturii Cluj în care și-au exprimat nemulțumirile față de restricțiile stării de alertă

Simion: Ceea ce ne omoară mai mult decât virusul, este sărăcia și furăciunea


Membrii Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) au participat, sâmbătă, la un miting în fața Prefecturii Cluj în care și-au exprimat nemulțumirile față de restricțiile stării de alertă.

La eveniment a venit și liderul formațiunii Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion. Parlamentarul i-a îndemnat pe participanți să nu fie violenți, în caz contrar vor fi predați autorităților. Simion și-a început discursul în fața simpatizanților afirmând: „Libertatea nu are culoare politică. Libertatea nu are națiune, nu are sex, nu are orientare religioasă, libertatea este absolută și nu se negociază niciodată, cu nimeni.”

Aceștia au cerut, printre altele,  demisia Guvernului Cîțu, demisia „experților” conduși de stat, oprirea stării de alertă, infinită, libertatea de circulație la orice oră, libertate pentru HoReCa, raportarea corectă a reacțiilor adverse și al deceselor după vaccinul „sigur”, schimbarea tratamentului pentru Covid, decesul de covid confirmat prin autopsie, restricționarea adevăratelor focare (ex: mall-uri, hipermarket-uri, cozi la vaccinare) și stoparea vaccinării condiționate sau obligatorii.
"AUR este singurul partid care ține cu românii. Nu ne luptăm cu restricțiile, ci pentru a pune un climat de corectitudine și a avea un viitor în țara noastră. Cei care ne conduc astăzi nu se gândesc la un viitor pentru români, ci doar pentru ei și copiii lor. În această criză s-a furat mai mult într-un an în România decât în 10, iar în 30 de ani au furat o țară întreagă. Nu vrem să permitem ca politicienii să își rotunjească veniturile pe seama noastră. Avem încă dreptul de a pune la îndoială o măsură sau alta. Nu trăim în dictatură. Mai suntem oameni care gândim și care simțim sau iubim. Sunt încă mulți români care nu doresc să renunțe la liberate, români care își iubesc patria.
Ceea ce ne omoară este mai mult decât acest virus este sărăcia și furăciunea. Sunt mulți oameni rămași fără viitor, copii care cresc fără educație. Cel mai mult ne doare că nu vedem ieșirea din impas. Aceasta este durerea noastră. Suntem oameni care simțim, care nu putem sta deoparte când se întâmplă aceste lucruri. Nu suntem de acord cu un pașaport de vaccinare. Președintele spunea în ianuarie că se va opune la așa ceva, dar săptămâna trecută a spus cu totul altceva. Suntem oameni care au dreptul la alegere. Noi trebuie să alegem pentru noi. Vreau să felicit oamenii de aici că sunt liberi și nu lasă un aparat uriaș de propagandă să vă sperie. Refuzați spaima, refuzați să vă temeți. Dumnezeu să ne ajute și Dumnezeu să ajute România", a spus George Simion. (Sursa foto: Cluj 24)