Simion: Nu doamna Șoșoacă este problema României. Șoșoacă se simte bine în pielea ei

George Simion a spus despre senatoarea Șoșoacă că este foarte spontană, după cum este și foarte vocală și se simte bine în pielea ei.

Simion: Nu doamna Șoșoacă este problema României. Șoșoacă se simte bine în pielea ei


Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, nu are ce să-i reproșeze senatoarei Diana Șoșoacă, care a organizat o petrecere și a transmis live pe Facebook, cu excepția faptului că invitații nu au știut versurile melodiei patriotice „Treceți batalioane române Carpații”.

George Simion nu a dezvoltat subiectul disensiunilor dintre el și Șoșoacă. Liderul AUR a descris-o pe Șoșoacă drept „unul dintre cei 47 de parlamentari” ai formațiunii politice pe care o reprezintă și a spus despre senatoare că ”este foarte spontană, după cum este și foarte vocală”.
Simion a spus că Șoșoacă „se simte bine în pielea ei”, dar că el este „mai puțin cu dedicațiile și lăutarii”.
”Am văzut niște oameni care se simt bine. În afară că erau oameni care nu știau toate versurile la ”Treceți batalioane (…)”, nu am ce să reproșez, era ziua soțului ei (…) Nu doamna Șoșoacă este problema României. Doamna Șoșoacă este foarte spontană, după cum este foarte vocală. E unul dintre cei 47 de parlamentari ai AUR și se simte bine în pielea ei. Ar fi bine ca noi, românii, să ne recăpătăm acest sentiment și să ne vedem de probleme reale ale țării. Eu mai puțin cu dedicațiile și lăutarii, eu am început un proiect politic la 1 decembrie, la Alba Iulia, AUR. Îmi propun să punem oameni valoroși la conducerea țării. Din păcate mulți sunt speriați, caută să nu fie asociați cu AUR. Mulți nu spun public că ne susțin”, a mai spus George Simion, duminică seară, la Antena 3.
Diana Șoșoacă (AUR) s-a distrat, vineri noapte, la un restaurant din Iași, fără a ține cont de restricțiile impuse de autorități, în pandemie.