Simion: Românii simpli nu mai au încredere în cifrele Guvernului

Liderul AUR, George Simion, s-a aflat, sâmbătă, printre protestatarii anti-restricţii adunaţi în faţa Guvernului şi care, ulterior, s-au încolonat către Palatul Cotroceni.

Simion: Românii simpli nu mai au încredere în cifrele Guvernului


Liderul AUR, George Simion, s-a aflat, sâmbătă, printre protestatarii anti-restricţii adunaţi în faţa Guvernului şi care, ulterior, s-au încolonat către Palatul Cotroceni, flancaţi de jandarmi. George Simion a comentat şi scandalul evacuării bolnavilor din Spitalul Foişor, afirmând că "statul a ajuns să se comporte penibil cu contribuabilii care alimentează sistemul de sănătate.

"Îi felicit pe cei care au avut curajul să iasă în aceste zile în stradă...E penibil că a ajuns un stat în care milioane de oameni plătesc taxe pentru asigurările de sănătate să îi trateze în acest fel pe cei care susţin, prin taxe, sistemul de sănătate.
E penibil că un spital de ortopedie îşi schimbă peste noapte destinaţia. Este penibil că sutele de milioane pentru investiţii în spitale, în facilităţi noi. Este penibil totul şi de aceea oamenii s-au săturat şi iese în stradă în ciuda restricţiilor absurde.
(Este rugat să enumere cele mai supărătoare restricţii)
- închiderea şcolilor, închiderea magazinelor la ora 18, un an de zile de inutilitate
Cazurile au crescut, suntem trataţi de parcă nu am avea propria conştiinţă, de parcă nu putem gândi cu propriile capete şi trebuie să ne sperie Guvernul.
Nu este bine deloc. Am văzut cum rata de infectare este crescută sau scăzută în funcţie de interesele celor de la guvernare. Românii simpli nu mai au încredere în cifrele Guvernului pentru că, aşa cum a spus ministrul Sănătăţii, ele sunt manipulate politic", a spus Simion, la Antena 3.