Sorina Popa are nevoie de ajutorul nostru: Împreună, putem să ajutăm o mamă!

Sorina Popa, director al Direcției de Cultură, Muzeu și Bibliotecă în cadrul Primăriei Cernavodă și fost jurnalist la TV Neptun are nevoie de ajutorul nostru!

Sorina Popa are nevoie de ajutorul nostru: Împreună, putem să ajutăm o mamă!


Sorina Popa, director al Direcției de Cultură, Muzeu și Bibliotecă în cadrul Primăriei Cernavodă și fost jurnalist la TV Neptun are nevoie de ajutor! Ea a fost diagnosticată cu o boală cumplită și are nevoie de ajutorul nostru.

Tratamentele sunt costisitoare, iar aceasta nu mai poate face față din punct de vedere material, iar orice ajutor care poate veni din partea celor din jur este binevenit. Totodată, ea are nevoie și de sânge.
Se spune că Dumnezeu lucrează prin oameni și… împreună, putem să ajutăm o mamă! Sorina Popa, diagnosticată cu neoplasm cumplit și greu, are nevoie de noi. Necesitatea tratamentelor costisitoare și imposibilitatea de a mai face față material, ne îndeamnă să-i întindem o mână de sprijin. Haideți s-o ajutăm să-și bucure copilașul prin joacă și zâmbete, care sunt din ce în ce mai rare, răpite de acest diagnostic dur! Nu contează cât dăruim, ci câtă bunătate punem în dăruire! Nume titular: Popa Sorina, Cont: RO77 BRDE 140S V173 9426 1400, Moneda: RON”, a scris pe Facebook Irina Nemțeanu.