Tomac: Această Șoșoacă reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut

Eurodeputatul Eugen Tomac, susține că Federația Rusă și-a plantat în Parlamentul României o pleiadă de slugi după alegerile din 2020.

Tomac: Această Șoșoacă reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut
Foto: Mediafax / Alexandru Dobre


Eurodeputatul Eugen Tomac, președinte PMP, susține că Federația Rusă „și-a plantat în Parlamentul României o pleiadă de slugi după alegerile din 2020”.

„Nu mai e demult o noutate faptul că Rusia și-a plantat în Parlamentul României o pleiadă de slugi după alegerile din 2020. Tupeul unui ales pe listele AUR este dezgustător. Această Șoșoacă reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Să ceri ca Putin să fie invitat să se adreseze Parlamentului României este cel mai josnic act de trădare națională. Poate se trezesc românii și înțeleg ce minciună populistă au votat în 2020”, a scris președintele PMP, luni, pe Facebook.
Reacţia eurodeputatului PMP vine după ce Diana Şoşoacă a spus că ar trebui invitat şi Vladimir Putin să se adreseze deputaţilor şi senatorilor. 
„Odată ce l-a invitat pe domnul Zelenski să vorbească în Parlamentul României, normal ai avea obligaţia să-l inviţi şi pe Putin. De ce? Ca să se păstreze echidistanţa, nu pentru că ţii cu Rusia sau cu Ucraina”, a spus Şoşoacă într-o postare live pe Facebook.