Cîțu: FMI are încredere în Guvernul României. Luăm cele mai bune măsuri pentru economie

Premierul Florin Cîțu a precizat că FMI are încredere în Guvernul de la București și a estimat o creștere economică semnificativă.

Cîțu: FMI are încredere în Guvernul României. Luăm cele mai bune măsuri pentru economie


Premierul Florin Cîţu a precizat că FMI are încredere în Guvern şi estimează o creştere economică semnificativă pentru ţara noastră, de 6% din PIB în 2021. Totodată, premierul a ținut să precizeze că membrii Executivului doresc să ia cele mai bune decizii pentru economia țării.

"Vești fantastice pentru toți românii! FMI are încredere în Guvernul României și estimează o creștere economică semnificativă mai mare pentru România.
Previziunile FMI arată o creștere economică substanțială de 6% a PIB în 2021, a doua cea mai mare creștere din Uniunea Europeană. Luăm cele mai bune măsuri pentru economie și acest lucru se vede. Am reușit să stabilizăm economia și să reducem la maximum impactul crizei asupra economiei noastre. Economia României se află pe o direcţie de creştere economică sustenabilă şi nimeni, niciodată, nu va mai putea să schimbe acest lucru”, a scris Florin Cîţu marţi pe Facebook.