UEFA anunță că fotbalistul Christian Eriksen a fost stabilizat: Jucătorul a fost transportat la spital

Fotbalistul danez Christian Eriksen, care s-a prăbușit pe teren în timpul meciului cu Finlanda de la Campionatul European, a fost stabilizat, anunță reprezentanții UEFA.

UEFA anunță că fotbalistul Christian Eriksen a fost stabilizat: Jucătorul a fost transportat la spital


Fotbalistul danez Christian Eriksen, care s-a prăbușit pe teren în timpul meciului cu Finlanda de la Campionatul European, a fost stabilizat, anunță reprezentanții UEFA într-un mesaj pe contul oficial de Twitter.

"În urma urgenței medicale care l-a implicat pe jucătorul danez Christian Eriksen, a avut loc o întâlnire de criză între ambele echipe și oficialii partidei, iar informații suplimentare vor fi comunicate la ora 19:45 CET (20:45 ora României).
Jucătorul a fost transferat la spital și a fost stabilizat.", se arată pe contul oficial de Twitter al UEFA.


De asemenea, jurnalistul Philip O'Connor scrie pe Twitter, că Eriksen, a fost văzut ridicând o mână în timp ce era scos de pe teren.
„Un coleg de la Reuters l-a văzut pe Eriksen ridicând mâna în timp ce era scos de pe teren. Avem speranțe”, scrie Philip O'Connor.
Meciul dintre echipele Danemarcei şi Finlandei a fost întrerupt în min. 43, după ce mijlocaşul danez Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren şi şi-a pierdut cunoştinţa, sâmbătă seara, pe Stadionul Parken din Copenhaga, în Grupa B a turneului final al Campionatului European de fotbal - EURO 2020.
Echipele medicale au intervenit imediat şi s-a început resuscitarea fotbalistului danez chiar pe gazon, apelându-se chiar şi la defibrilator conform imaginilor de televiziune.
Componenţii naţionalei daneze au făcut cerc în jurul jucătorului de la Inter Milano, pentru a obtura imaginile dramatice. Momentele au fost trăite cu emoţie de spectatori, mulţi dintre ei plângând sau rugându-se pentru Eriksen.
Brancardierii l-au transportat pe Eriksen cu targa, dar reația fanilor din apropierea locului unde Eriksen a căzut indică că sunt semne pozitive.
UEFA a anunțat că meciul dintre Danemarca și Finlanda a fost suspendat și amânat.