Un parașutist militar a murit în urma unor salturi programate. Bărbatul de 49 de ani avea doi copii.

Maistrul militar clasa a II-a Ştreangă Florin, parașutist al Forțelor pentru Operații Speciale, a murit în cursul zilei de ieri după ce a suferit un atac de cord la finalul executării unor salturi programate

Un parașutist militar a murit în urma unor salturi programate. Bărbatul de 49 de ani avea doi copii.


Maistrul militar clasa a II-a Ştreangă Florin, parașutist al Forțelor pentru Operații Speciale din cadrul Ministerului Apărării Naționale, a murit în cursul zilei de ieri după ce a suferit un atac de cord la finalul executării unor salturi programate. Ștreangă Florin avea 49 ani, era angajat al MapN din anul 1993, era căsătorit și avea doi copii.

Parașutist – o viață în slujba patriei! Drum lin, în sus spre Cer, Florin! O veste tristă pentru familia Forțelor pentru Operații Speciale din Armata României! 
Maistrul militar Ștreangă Florin, încadrat la Divizionul 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale, a plecat dintre noi. Regrete fără margini pentru pierderea camaradului nostru! Suntem cu tot sufletul alături de familia grea încercată și de cei care l-au cunoscut și prețuit!”, se arată într-un mesaj postat de Școala de Instruire a Forțelor pentru Operații Speciale.

Și Liga Maiștrilor Militari de Marină regretă pierderea camaradului Florin Ștreangă.
Cu profund regret și tristețe, am primit vestea că distinsul nostru coleg și camarad, maistrul militar principal Florin Ștreangă, un profesionist desăvârșit, dar mai ales un om cu un mare caracter și un bun prieten, soț și tată, a trecut la cele veșnice luni 5 decembrie. Exprimându-ne părerea de rău pentru această pierdere, transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndurerate și puterea de a trece peste acest moment de grea încercare”.