Un tânăr din Bucureşti şi-a aruncat bunica de la etajul patru

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Bucureşti, şi-a aruncat bunica de la etajul patru. Femeia a murit în urma impactului violent.

Un tânăr din Bucureşti şi-a aruncat bunica de la etajul patru


Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Bucureşti, şi-a aruncat bunica de la etajul patru. Femeia a murit în urma impactului violent, iar medicii chemaţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, informează Antena 3.

Totul s-a întâmplat, seara trecută, într-un bloc din Bucureşti. Cei doi s-ar fi certat înainte de oribila faptă, iar la un moment dat, tânărul de 23 de ani a împins-o pe femeie pe geam, de la etajul patru al blocului.
"În data de 19.12.2020, în jurul orei 20.30, prin apel 112 a fost sesizat faptul că o femeie s-a prăbușit în gol de la etajul superior al unui bloc situat în sectorul 4, fiind constatat decesul.
Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, fiind demarate cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.
Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că femeia în vârstă de 71 de ani a fost victima infracțiunii de omor. În cauză a fost reținut un tânăr de 23 de ani, nepotul persoanei decedate.
Acesta a fost depistat, cu sprijinul Secției 7 Poliție. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor", se arată într-o informare a Poliţiei.