Un şofer, fără permis, a lovit 10 maşini parcate pe o stradă din Constanţa

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, fără permis, care conducea un autoturism cu numere de înmatriculare false, a lovit zece maşini parcate pe o stradă din Constanţa.

Un şofer, fără permis, a lovit 10 maşini parcate pe o stradă din Constanţa
Foto: Adrian Boioglu


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, vineri seara, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Brizei din municipiul Constanţa.

Un bărbat de 49 de ani care nu are permis de conducere, aflat la volanului unei mașini cu numere false, a accidentat zece autoturisme parcate pe o stradă din Constanța. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. 
Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat de 49 de ani, în timp ce se afla la volanul unei mașini, ar fi avariat 10 autoturisme care se aflau parcate.
Polițiștii au stabilit că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.
Bărbatului i s-ar fi făcut rău la volan, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal.