Două persoane aflate în pericol de înec în Mamaia. Un copil este resuscitat, cealaltă victimă nu a fost încă găsită

Două persoane aflate în pericol de înec în Mamaia. Un copil este resuscitat, cealaltă victimă nu a fost încă găsită

Un copil de aproximativ 14 ani, aflat în pericol de înec, la Mamaia, a fost adus la mal de salvatorii de la ISU Dobrogea, joi după-amiază, şi transportat de spital în stop cardiorespirator iar o altă persoană este în continuare căutată pe mare, în zona plajei Flora, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea.

Am fost solicitaţi să intervenim pentru salvarea a două persoane aflate în pericol de înec în mare. La faţa locului, deja, un minor a fost scos din apă de salvamari şi i se aplică, în aceste momente, protocolul de resuscitare de echipajul SMURD B şi SMURD C. În acelaşi timp, pe mare, ambarcaţiunea CBRN caută cea de-a doua persoană”, precizează Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.
Copilul de aproximativ 14 ani este transportat la Spitalul Județean Constanța.
După o primă misiune de căutare, un minor în vârstă de aproximativ 14 ani a fost recuperat din valuri şi scos la ţărm în stop cardiorespirator, în vreme ce a doua persoană, despre care martorii spun că ar fi tot un minor, este căutată în continuare de către salvatori.

Vom reveni cu noi informații despre acest caz.