Se reface infrastructura de semnalizare rutieră pe arterele reabilitate din oraș

Pentru creșterea siguranței participanților la trafic, Primăria Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă reabilitarea marcajelor existente pe toate străzile și bulevardele pe care au fost efectuate asfaltări

Se reface infrastructura de semnalizare rutieră pe arterele reabilitate din oraș


Pentru creșterea siguranței participanților la trafic, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă reabilitarea marcajelor existente pe toate străzile și bulevardele pe care au fost efectuate asfaltări sau acolo unde acestea s-au deteriorat și nu mai erau vizibile. Lucrările se desfășoară noaptea pentru a nu îngreuna traficul rutier.

Pe bulevardul Mamaia, au fost reamenajate trecerile de pietoni situate la intersecția cu strada Dacia și strada Ștefan Mihăileanu. În zona refugiului s-a montat un paviment modern care a inclus și pavele tactile  pentru persoanele cu dizabilități. Pentru creșterea vizibilității mijloacelor de semnalizare rutieră, au fost aplicate marcaje bicolore(alb și roșu) în timp ce partea carosabilă delimitată de străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu a fost marcată longitudinal. 
De asemenea, în această perioadă au fost retrasate cu vopsea bicoloră marcajele transversale de la trecerile de pietoni de pe strada I.G. Duca iar pe axul drumului a fost refăcut marcajul longitudinal continuu.
Lucrări de reabilitare a marcajelor rutiere au fost realizate și pe Șoseaua Mangaliei și pe bulevardul Aurel Vlaicu.
Reamintim faptul că marcajele rutiere nu pot fi executate imediat după asfaltare, ci după aproximativ trei săptămâni. 
Participanţii la trafic sunt rugaţi să circule cu prudenţă şi cu viteză redusă în zonele în care se efectuează lucrări.