Opțiuni de transport la Constanța Black Sea Air Show

Aeroportul Mihail Kogălniceanu informează publicul cu privire la opțiunile de transport pe ruta Constanța - Aeroport și retur, în vederea participării la Constanța Black Sea Air Show, ediția a – II-a.

Opțiuni de transport la Constanța Black Sea Air Show


Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța în parteneriat cu Aeroclubul României și Mistral Tours & Events, cu sprijinul Forţelor Aeriene Române, Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu și Primăria Comunei Mihail Kogălniceanu informează publicul cu privire la opțiunile de transport pe ruta Constanța - Aeroport și retur în ziua de 5 august 2023, în vederea participării la Constanța Black Sea Air Show, ediția a – II-a.

Intrarea este liberă, accesul publicului fiind permis începând cu ora 09:30.
Se asigură opțiuni de transport pe ruta Constanța – Aeroport și retur, la fiecare 30 de minute, întreaga zi, de către operatorul de transport TranSEvren. Prețul unui bilet este de 13 lei/sens, cu următoarele stații: Constanța - Parc, Constanța - Kaufland, Constanța -  Casa de Cultură, Constanța – Șaguna, Constanța - Trocadero, Constanța - Școala Spectrum, Constanța -  Dacia, Constanța - Tomis III, Constanța - Boema, Constanța - Scapino, Tomis Plus, Ovidiu – Profi, Ovidiu - Celsy, Mihail Kogălniceanu – Kartali, Mihail Kogălniceanu – IAS, Aeroport. Pentru mai multe detalii rugăm  publicul să acceseze https://transevren.ro/contact/.
Mistral Tours & Events asigură transport pentru public astfel:
- 1 microbuz pus la dispoziție;
- plecări dimineața la orele 08:30, 09:30 și 10:30;
- retur seara, la orele 17:00, 17:30, 18:00 și 18:30;
- pret bilet 15 lei/persoană/sens;
- plecare din zona Rompetrol bvd. Tomis, la intersecția cu bvd. Aurel Vlaicu (vaporaș), în față showroom Alicante;
- debarcare la retur în stație la China Mall Brotăcei;
- pentru înscrieri, îî rugăm pe cei interesați să trimită mesaj la numărul de telefon +40728 281 679, cu menționarea orei la care doriți să călătoriți;
- număr maxim de persoane pe sens, 20 locuri.
Pentru participanții care sosesc la Constanța Black Sea Air Show cu autoturismul propriu, parcarea este asigurată gratuit. Pentru a vizualiza zona amenajată parcării și căile de acces, rugăm  publicul să acceseze: https://www.mk-airport.ro/storage/Show_aviatic_2023/schema%20public.