Copil de 5 ani mort într-un grav accident produs pe DJ228 către satul Culmea

Un grav accident rutier a avut loc în această seara, în zona hanului Kartali, pe DJ228, către satul Culmea. Din păcate, un copilaș de cinci ani a fost declarat decedat.

Copil de 5 ani mort într-un grav accident produs pe DJ228 către satul Culmea
Foto: ISU Dobrogea


Un grav accident rutier a avut loc în această seara, în zona hanului Kartali, pe DJ228, către satul Culmea. Impactul s-a produs între un autoturism și o autoplatformă. Autoturismul este înmatriculat în Ialomița.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două ambulanțe și elicopterul SMURD. Șapte persoane au fost implicate, dintre care 5 adulți și 2 copii.
Din păcate, un copilaș de cinci ani a fost declarat decedat de medicul de pe elicopterul SMURD.


Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 32 de ani, și un ansamblu rutier, format dintr-o autoutilitară și remorcă, ce era condus de un bărbat, de 42 de ani, care ar fi circulat din sensuri opuse. În urma accidentului rutier a decedat la fața locului un minor, de 4 ani, pasager în autoturism.
De asemenea, au fost răniți un minor, de 7 ani, două femei, de 19 ani, respectiv 28 de ani și un bărbat, de 32 de ani, toți pasageri în autoturism. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.