O pensiune din Mangalia a fost fost distrusă de flăcări complet

O pensiune din Mangalia a fost cuprinsă de flăcări în cursul nopții de duminică spre luni, pentru stingerea focului intervenind zeci de pompierii timp de aproximativ opt ore

O pensiune din Mangalia a fost fost distrusă de flăcări complet


O pensiune din Mangalia a fost cuprinsă de flăcări în cursul nopții de duminică spre luni, pentru stingerea focului intervenind zeci de pompierii timp de aproximativ opt ore. Nu s-au înregistrat victime, dar pensiunea a fost distrusă complet.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină în cursul nopții trecute pentru a lichida un incendiu ce izbucnise la o clădire aflată în apropierea Hergheliei din Mangalia. Au intervenit în total 21 de pompieri, cu cinci autospeciale de stingere, din cadrul a mai multor subunități de intervenție, și un echipaj SMURD.
„La sosirea colegilor la fata locului, incendiul se manifesta generalizat la întreaga pensiune. Incendiul a fost stins în limitele găsite, fără a se propaga la alte împrejurimi. A ars întreaga pensiune, aproximativ 500 de metri pătați. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU„Dobrogea”, Anamaria Stoica.
Focul a fost stins de pompieri după aproximativ opt ore, cauza probabilă a izbucnirii acestuia fiind în curs de stabilire.