VIDEO Mihai Lupu filmat când înjură, amenință și lovește un polițist: De mâine nu mai ești acolo!

Președintele Consiliului Județean Constanța jignește un polițist, încearcă să-l intimideze cu funcția pe care o are și îl amenință că va fi concediat. La un moment da, îl și lovește.

VIDEO Mihai Lupu filmat când înjură, amenință și lovește un polițist: De mâine nu mai ești acolo!


O înregistrare video scoate la iveală un incident în care Mihai Lupu (PNL), președintele Consiliului Județean Constanța, jignește un polițist, încearcă să-l intimideze cu funcția pe care o are și-l amenință că va fi concediat. La un moment da, îl și lovește.

Înregistrarea video surprinde un moment din noiembrie 2021. Lupu, aflat sub influența băuturilor alcoolice, se îndrepta spre casă, dar la volan se afla altcineva. Un polițist i-a refuzat accesul în incintă și nu a ridicat bariera, pentru că politicianul nu avea permis de trecere, explică stiripesurse.ro.
Asta l-a scos din minți pe șeful CJ Constanța. Mihai Lupu l-a sunat pe primarul orașului, Vergil Chițac (PNL), și a început să-l amenințe pe polițist: „Prostule, ia de vorbește cu primarele tău! Nu vrei să vorbești cu primarele tău?”.

Polițistul îi spune că nu are voie să vorbească la telefonul altei persoane, dar Lupu insistă și-i întinde telefonul: ”Tu știi cine sunt eu? Sunt președintele Consiliului Județean! Mâine nu mai ești acolo! (…) Prostule, idiotule, cretinule. Ești cel mai prost om pe care l-am văzut în viața ta”.
Mihai Lupu a continuat intimidările, amenințându-l pe agent că „de mâine nu vei mai fi acolo” și că „săptămâna viitoare nu vei mai fi nimic, idiotule”. Și, la un moment dat, politicianul efectiv îl lovește pe polițist.