Adrian Veştea: Lucrările de modernizare la Cazinoul din Constanţa se vor încheia în luna mai a anului viitor

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, a anunţat luni că lucrările de modernizare la Cazinoul din Constanţa se vor încheia în luna mai a anului viitor.

Adrian Veştea: Lucrările de modernizare la Cazinoul din Constanţa se vor încheia în luna mai a anului viitor


Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, s-a aflat astăzi într-o vizită în judeţul Constanţa. Acesta a anunţat că lucrările de modernizare la Cazinoul din Constanţa se vor încheia în luna mai a anului viitor, urmând să mai aibă loc o serie de lucrări suplimentare care nu fuseseră incluse în proiectul iniţial.

“În cursul zilei de astăzi am vizitat două dintre obiectivele care sunt în derulare de către Compania Naţională de Investiţii. Vorbim de Sala Polivalentă. În urma discuţiilor avute cu constructorul înţeleg că termenul de finalizare va fi anul viitor, până în luna martie se vor finaliza lucrările. De altfel, înţeleg că este şi o competiţie de baschet, o competiţie internaţională, care este antamată în iunie de către Federaţia Română de Baschet”, a declarat ministrul Dezvoltării.

Cât despre stadiul lucrărilor la Cazinoul din Constanţa, acesta a explicat că progresul este unul destul de bun atunci când vine vorba despre vechiul contract.
"Din câte vedem cu toţii, este într-un progres destul de bun pe vechiul contract. Urmează ca o parte din lucrările care au reieşit în urma proiectului şi după constatările făcute în momentul implementării acestor lucrări, urmează să fie realizate în urma unei proceduri de achiziţie care, de altfel, este în derulare. Compania Naţională de Investiţii va face tot ceea ce stă în putere ca acest obiectiv să fie redat cât se poate de repede publicului. Înţeleg că anul viitor, începând cu luna aprilie, mai cel târziu fiindcă lucrările suplimentare se vor întinde până în luna mai, vom avea un obiectiv care va fi finalizat şi care va fi pus la dispoziţia tuturor celor care fie sunt din Constanţa, fie vor vizita Constanţa, fiindcă înţeleg că va fi şi un muzeu la subsol şi vor fi o serie de spaţii destinată diverselor activităţi".