Accident rutier grav între Constanța și Tulcea soldată cu trei victime. O tânără a decedat

Un grav accident rutier s-a petrecut pe DN22, între Constanţa si Tulcea. Conform informaţiilor furnizate de ISU Constanţa, în incident sunt implicate două autoturisme

Accident rutier grav între Constanța și Tulcea soldată cu trei victime. O tânără a decedat
Foto: ISU Dobrogea


Un grav accident rutier s-a petrecut pe DN22, între municipiile Constanţa si Tulcea. Conform informaţiilor furnizate de ISU Constanţa, în incident sunt implicate două autoturisme.  

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, joi, 11 iunie a.c., la un accident rutier care a avut loc între Constanța și Tulcea, pe DN 22. Aceștia au intervenit două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor iar, în sprijin, elicopterul SMURD și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.
Din primele informații, două autoturisme au fost implicate, trei persoane fiind rănite. Două victime sunt inconștiente iar celei de-a treia i se aplică protocolul de resuscitare, au transmis reprezentanții ISU. 
Conform informaţiilor furnizate de ISU Constanţa, victime ar fi două femei, în vârstă de 24 şi 25 de ani, şi un bărbat, în vârstă de 24 de ani.
În ciuda eforturilor susținute depuse de cadrele medicale, una dintre victime a fost declarată decedată la fața locului.
Celelalte două victime - fata si bărbatul - au fost transportate, inconștiente, la Spitalul Județean Constanța cu elicopterul SMURD și echipajul SAJ.