Arafat transmite un mesaj pentru cei care nu cred că infecția cu coronavirus există

Raed Arafat a transmis un mesaj pentru cei care nu cred că infecția cu coronavirus există și continuă să facă victime

Arafat transmite un mesaj pentru cei care nu cred că infecția cu coronavirus există


Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență și secretar de stat în cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a transmis un mesaj, printr-o postare pe Facebook, pentru cei care nu cred că infecția cu coronavirus există și continuă să facă victime.

"Pentru cei care pun la îndoială încă faptul că infecţia cu COVID 19 continuă, iar cifrele nu sunt în scădere. Iată ce s-a întâmplat în ultimele 4 zile:
Luni- 349 cazuri noi; Marti- 325 cazuri noi; Miercuri- 270 cazuri noi și Azi Joi- 392 cazuri noi. Până acum din păcate am depăşit 850 de decese.
Pe plan mondial până acum s-au confirmat 3846226 de persoane şi au decedat din păcate 265.873 de persoane, iar pandemia este doar la începutul ei.
De aceea solicităm în continuare oamenilor să aibă grijă, să aibă răbdare, să fie înţelepţi, şi să respecte în continuare regulile de distanţare, indiferent cât de greu le este şi indiferent ce păreri sau "trazneli" citim pe reţelele de socializare sau ascultăm în spaţiul public.
Am ajuns la o fază hilară încât nu mai avem răbdare să terminăm ce am început cu bine, şi ni se induce în continuare ideea că nu ar mai fi nevoie de măsuri şi ideea că totul este bine şi că măsurile care au fost luate ar fi fost nejustificate şi incorecte.
Unii chiar încearcă să convingă populaţia că boala nu ar exista şi că totul ar fi o invenţie şi o conspiraţie, însă mă întreba dacă vreunul dintre aceştia se va simţi pentru un moment responsabil pentru îmbolnăvirea sau decesul unei persoane care a luat de bune datele false şi manupulative răspândite de acesta.
Eu vă rog, în continuare, să respectaţi regulile şi să aveţi grijă, indiferent ce vi se spune, pentru că regretul vine prea tearziu şi cu costuri care pot fi foarte mari!", se arată în postarea lui Arafat.