Arșinel: Regret că nu mai e Stela, că nu mai putem face un duet, ca pe vremuri

Alexandru Arșinel a devzăluit că au existat încercări de a se distruge cuplul de umor pe care îl forma cu regretata Stela Popescu

Arșinel: Regret că nu mai e Stela, că nu mai putem face un duet, ca pe vremuri
FOTO: Antena 3


Alexandru Arșinel a devzăluit că au existat încercări de a se distruge cuplul de umor pe care îl forma cu regretata Stela Popescu.

Regret că nu mai e Stela, că nu mai putem face un duet, ca pe vremuri. Eram într-o permanentă ocupație, să facem un text, să reluăm. Avem colegi care pot să facă lucruri extraordinare. Pandemia asta ne-a dat peste cap cu totul. Am fost ocupat toată ziua. De azi-noapte, am avut o insomnie din asta puternică, obsedat probabil că voi mai trece o graniță. M-am culcat târziu, m-a trezit dimineață, am organizat o mică întâlnire cu  colegii mei de la birouri, iar apoi am fost solicitat de un post de televiziune, să mă mărturisesc, să mă destăinui. Am fost de dimineață, tot în acest studiou. Apoi m-am întâlnit cu copiii, cu familiile lor, am stat cu nepoții cu soția.
Au fost încercări să ne despartă. Încercări concrete. Şi aici eu am rezistat, nu am vrut. Eu nu am vrut. Nu pot să povestesc. S-a lucrat clar ca să ne despartă. Eu nu am vrut pentru că am fost faţă de ea poate mai mult decât corect. Eu am ţinut enorm la Stela şi la corectitudinea ei. O dată nu a încercat să mă fitileze, cu toate că unele lucruri poate că nu i-au plăcut la mine. Eu sunt mai din topor, uneori, în ideea că eram destul de serios în unele probleme. Mă luptam pentru cuplul nostru. Puiu, soţul ei, să fi vrut să mă despartă de Stela şi nu ar fi reuşit. Am ţinut foarte mult... Am zis "trebuie să fiu credincios acestui cuplu care m-a plasat pe o anumită orbita şi de unde nu mai pot pica, dacă sunt cu ea", a mărturisit Alexandru Arșinel, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena3.