Bărbat reţinut pentru 24 de ore după ce a ucis cu maşina un câine

Un bărbat de 45 de ani din oraşul prahovean Urlaţi a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a ucis un câine lovindu-l cu maşina, a informat, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Bărbat reţinut pentru 24 de ore după ce a ucis cu maşina un câine


Un bărbat de 45 de ani din oraşul prahovean Urlaţi a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a ucis un câine lovindu-l cu maşina, a informat, miercuri, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

"În fapt, la data de 13 februarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către o persoană cu privire la faptul că un conducător auto ar fi ucis un câine, în timp ce se deplasa cu un autovehicul în comuna Dumbrava. În baza sesizării, au fost efectuate verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt, bărbatul în cauză fiind identificat şi depistat la scurt timp de poliţişti, iar ulterior condus la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii", a precizat IJP Prahova.
În baza probatoriului administrat, faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.
În cauză, poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept.