Bărbatul care a ascuns trupul fetei în canapea, a recunoscut crima

Marcel Șerbuc a recunoscut crima și a povestit cum a ucis-o pe Ana Maria, fata de 12 ani găsită moartă într-o canapea dintr-un apartament, în București.

Bărbatul care a ascuns trupul fetei în canapea, a recunoscut crima


Apar noi detalii cutremurătoare în cazul crimei din Beceni care a șocat întreaga țară. Marcel Șerbuc a recunoscut crima și a povestit cum a ucis-o pe Ana Maria, fata de 12 ani găsită moartă într-o canapea dintr-un apartament, în București. Tribunalul Bucureşti a confirmat mandatul de arestare preventivă pe numele său.

Joi, a fost audiat pentru prima dată de procurori. Totodată, Tribunalul Bucureşti a confirmat mandatul de arestare preventivă pentru omor emis în lipsă pe numele bărbatului.
Bărbatul a povestit că fata l-a lovit, iar el a ripostat şi a lovit-o peste faţă. Copila s-ar fi dezechilibrat şi s-a lovit de cadă. Marcel Şerbuc spune că fata a început să sângereze pe gură, iar el s-a speriat şi atunci a luat un şiret şi a strangulat-o.
Suspectul ar fi făcut curat în casă, a pus cadavrul în saci şi l-a pus sub pat. Apoi a laut bijuteriile pe care le avea copila şi i le-a amanetat.
Potrivit avocatului Cuculis, Marcel Şerbuc minte şi încearcă să scape cu o pedeapsă mai uşoară. Adică în loc de omor, să fie acuzat de lovituri cauzatoare de moarte. Audierea este încă în desfăşurare.
„La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun. București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, a informat în urma cy câteva luni Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.
Cercetările au fost continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.