Bătrân ignorat și lăsat să zacă pe holul spitalului din Corabia (VIDEO)

Imagini halucinante într-un spital din judeţul Olt. Un bătrân a fost lăsat să zacă pe holurile spitalului ore în şir, fără ca cineva să îl ajute să se ridice de pe jos.

Bătrân ignorat și lăsat să zacă pe holul spitalului din Corabia (VIDEO)


Imagini halucinante într-un spital din judeţul Olt. Un bătrân a fost lăsat să zacă pe holurile spitalului ore în şir, fără ca cineva să îl ajute să se ridice de pe jos. Infirmierele au venit și pur şi simplu s-au uitat la el cum se chinuie.

Imaginile au fost publicate pe o rețea de socializare de o tânăra care era în vizită la un pacient internat în Spitalul Orășenesc Corabia. Această îl găsește pe bătrân în genunchi și se oferă să îl ajute. Pentru că nu îl poate ridică singură, roagă personalul medical să intervină. Doctora care vine, îl vede pe bătrân, și pleacă nepăsătoare fără să facă nimic.- Haideţi, că o să vină cineva să vă ia de aici. Staţi de mult aici? Domnu', staţi de mult aici?
- De vreo trei ore.
- De trei ore?
- Uitaţi-vă la mine un pic. Vreţi să vă ajut să vă ridicaţi pe scaun? 
- Da.
Nu se ştie de ce venise bătrânul la spital, însă cert este că nimeni nu l-a băgat în seamă ore întregi. Acesta a fost găsit pe jos de o femeie care avea şi ea treabă la medic. „Nu mai plânge, tataie, că plângi degeaba. Hai să te ajut să te urci în căruţ
"Văzând că nu îl pot ridică singură, (avea picioarele sleite de puteri, spunea că suferise în trecut și un AVC) am mers să anunț un medic. Am anunțat o Dna Dr. respectabilă, cu părul puțin mov. Nu îi voi dezvălui identitatea, nu aș vrea că domnul Ivănuș să fie lezat în vreun fel. Răspunsul doamnei: "Să vină infirmierele", s-a întors și, fără urmă de umanitate, a plecat. Două agramate, incompetente lipsite de profesionalism. "Doamnele " infirmiere nu au mișcat un deget, pentru a ridica un suflet de jos. Nu am filmat mai mult pentru că nu credeam ce văd." a scris femeia pe Facebook.
- De când aştept, mi-a venit rău şi am căzut aici.
- Urcă pe scaun, acolo.
- Nu pot să mă urc. Am încercat şi nu pot”.
Şi dacă nu a putut să se ridice singur, a rămas acolo, pe podea. Şi au venit alte infirmiere care s-au uitat la el. Mai milostive, acestea i-au dat indicaţii cum să se ridice singur. Nimeni nu l-a ajutat, însă.
Hai, trage genunchii şi acum te răsuceşti, Ia, răsuceşte-te! Hai, răsuceşte-te!”.