Ciolacu: Frig, foame, sărăcie! Asta a reușit creșterea ta economică bolnăvicioasă, Florine!

Liderul PSD Marcel Ciolacu a reacționat, sâmbătă, la discursul plin de optimism al lui Florin Cîțu, privind creșterea economică a României.

Ciolacu: Frig, foame, sărăcie! Asta a reușit creșterea ta economică bolnăvicioasă, Florine!


Liderul PSD, Marcel Ciolacu a reacționat, sâmbătă, la discursul plin de optimism al lui Florin Cîțu, privind creșterea economică a României.

Premierul a anunțat că fiecare român va simți bunăstarea de acum încolo și că salariile vor crește de anul viitor, liderul PSD-ist i-a ironizat fiecare declarație într-un mesaj postat pe Facebook.
Ciolacu suține că românii n-au trăit vremuri atât de tulburi de la Revoluție, atât din punct de vedere financiar cât și sanitar.
"Premierul demis a dat astăzi un ultim (sper) spectacol al delirului politic!
Afirmă, cu o seninătate care ține de patologie, că “românii vor simți la facturile din această iarnă creșterea economică ”
Reformele de dreapta ne-au adus înainte de Revoluție! Românii nu aveau atunci ce să cumpere, iar acum au de unde, dar nu și bani! 
Și nu, nu mă refer la acei 1% cu venituri peste medie!
Explică-le, Florine, cum a crescut economia ca o rachetă spre cer, celor 7 milioane de oameni aflați în risc de săracie și excluziune socială!
Explică-le, Florine, cât sunt de fericiți și celor 120.000 români aruncați în deprivare materială severă în doar un an de guvernare!
În loc să enervezi oamenii, stai cu privirea în pământ de rușine și nu te mai lăuda! 
DEJA AI SCUFUNDAT BARCA!
Oamenii vor să știe cum ieșim împreună din catastrofa sanitară! Oamenii au nevoie de soluții acum! Economia o putem salva, viețile însă nu le putem recupera!", este mesajul postat pe pagina de Facebook personală și lui Marcel Ciolacu.