Trupa rock Europe concertează în noiembrie la București

Trupa Europe care a lansat celebra piesa "The final cowntdown" va concerta pe 17 noiembrie 2014 pentru prima data la Sala Palatului

Trupa rock Europe concertează în noiembrie la București


Europe, cea mai importanta trupa de rock din Suedia, care a lansat celebra piesa "The final cowntdown" va concerta pe 17 noiembrie 2014 pentru prima data la Sala Palatului, de la ora 19:00.

Concertul face parte din turneul european al trupei din acest an, ce cuprinde o serie de concerte memorabile in Germania, Turcia, Suedia, Ungaria etc..
In cei peste 30 de ani de la debut trupa s-a remarcat la nivel international prin numeroase hit-uri ce au inregistrat vanzari insemnate si au atras dupa sine distinctii si premii muzicale foarte importante.

Cel mai popular album lansat de Europe este "The final cowntdown" aparut in anul 1986 si a vandut aproximativ 4 milioane de exemplare numai in SUA. Pe langa piesa de referinta a trupei, in concertul de la Sala Palatului se vor auzi si alte piese celebre precum " Rock the night" sau balada exceptionala "Carrie".


Biletele pentru concertul Europe de la Sala Palatului au fost puse in vanzare in retelele Eventim si Vreau Bilet, la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Libraria Eminescu, magazinele EuroGsm, la sediul VreauBilet din str. Octavian Goga nr.24, bl.M62, sc.1, apt.1, precum si online prin www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro.
Cei mai infocati fani ai trupei EUROPE pot profita de o perioada de gratie pentru achizitionarea biletelor.
In perioada 26 iunie -1 august, acestea vor putea fi cumparate la preturi reduse cu 50%, indiferent de categoria de pret. Campania de presale se desfasoara in retelele Eventim si Vreau Bilet, iar preturile se impart astfel:
- VIP: 175 lei (presale) - dupa data de 01.08. - 350 lei;
- Cat.I: 150 lei (presale) – dupa data de 01.08. - 300 lei;
- Cat. II: 125 lei (presale) – dupa data de 01.08. - 250 lei;
- Cat.III: 100 lei (presale) – dupa data de 01.08. - 200 lei;
- Cat.IV: 75 lei ( presale) – dupa data de 01.08. - 150 lei.