Iohannis: Cred, cu tărie, că aceasta este șansa României, pe care nu avem voie să o irosim

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă că, după 30 de ani de promisiuni, România de astăzi este nu doar mai bine condusă chiar în condiţii dificile, dar are o viziune clară despre dezvoltarea economică

Iohannis: Cred, cu tărie, că aceasta este șansa României, pe care nu avem voie să o irosim
Foto: presidency.ro


Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă că, după 30 de ani de promisiuni, România de astăzi este nu doar mai bine condusă chiar în condiţii dificile, dar are o viziune clară despre dezvoltarea economică, accesul la fonduri europene şi proiectele de investiţii. Iohannis a subliniat România Normală nu poate fi decât rezultatul unui efort comun de redresare, precum şi al unei voinţe comune de a avansa cât mai rapid pe direcţii sănătoase pentru dezvoltarea ţării.

”Suntem aproape de finalul unui an greu, marcat puternic de efectele pandemiei de COVID-19. Criza încă nu a luat sfârșit, însă avem speranță că, dacă rămânem hotărâți în eforturile noastre de până acum, vom depăși totul cu mine. (...) După 30 de ani de promisiuni, România de astăzi este nu doar mai bine condusă, în condiții dificile, dar are o viziune clară despre dezvoltarea economică, accesul la fondurile europene și proiectele de investiții concrete. Cred, cu tărie, că aceasta este șansa României, pe care nu avem voie să o irosim și când spun ”nu avem” mă refer la decidenți politici, manageri de companii și salariați, funcționari și cetățeni, în general. România normală nu poate fi decât rezultatul unui efort comun de redresare. Cred cu tărie că aceasta este şansa României, o şansă pe care nu avem voie să o irosim şi când spun ”nu avem”, mă refer deopotrivă la decidenţi politici, manageri de companii şi salariaţi, funcţionari şi cetăţeni în general. România Normală nu poate fi decât rezultatul unui efort comun de redresare, precum şi al unei voinţe comune de a avansa cât mai rapid pe direcţii sănătoase pentru dezvoltarea ţării noastre”, a spus președintele Klaus Iohannis, în contextul vizitei la Stația de comprimare gaze naturale Jupa, cu ocazia finalizării lucrărilor la gazoductul BRUA - Faza I.