Ciolacu: Încercăm să dărâmăm acest dezastru naţional pe care îl conduc domnul Cîţu şi gaşca lui

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că votul pe moţiunea de cenzură din 14 iunie este şansa ca românii să scape de guvernarea PNL.

Ciolacu: Încercăm să dărâmăm acest dezastru naţional pe care îl conduc domnul Cîţu şi gaşca lui


Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că votul pe moţiunea de cenzură din 14 iunie este şansa ca românii să scape de guvernarea PNL şi avertizează că, în următoarele 4 luni, Cîţu şi Orban vor încerca să-şi atragă colegii de partid de partea lor împărţindu-le funcţii şi bani.

"Eu sper ca moţiunea de cenzură să treacă. (...) Trebuie să se hotărască parlamentarii, şi cei din AUR, şi din PSD şi minorităţi: vor patru luni de troc pe banii românilor şi să continuăm aşa sau vor vota moţiunea de cenzură. Până pe data de 14 o să terminăm tot draftul şi, fără aroganţă, cu argumente, o să avem discuţii cu fiecare parlamentar din Parlamentul României să încercăm să dărâmăm acest dezastru naţional pe care îl conduc domnul Cîţu şi gaşca lui”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi seară, la România Tv.
El consideră că, din punct de vedere economic, lucrurile nu sunt "deloc roz".
"Aroganţa asta eu am mai văzut-o la mulţi politicieni, cu adevărat, ei întrec pe toată lumea. O să o plătească cu vârf şi îndesat. Din punctul meu de vedere lucrurile nu sunt deloc roz. Numai Cîţu iese: wow! Lucrurile sunt complicate cum arată. Există o creştere economică pentru că este o relansare a unui blocaj. Eu nu înţeleg cum au putut să împrumute 30 de miliarde de euro într-un an şi jumătate la cele mai mari dobânzi din Europa”, a adăugat liderul PSD.
"Tu intri în război cu autorităţile locale, iar ne împărţi în pesediști şi restul. O să fie dezastru în astea 4 luni în România din cauza luptei de partid din PNL. Unul o să împartă bani, că e la guvern, unul va împărţi funcţii, că e şef de partid. Ei mâine vin cu PNRR să-l prezinte, dar nu şi cu anexele. Unele anexe le avem şi noi şi o să le prezentăm. Nu poţi să jigneşti aşa poporul român. Cu vaca din India, unde vaca e sacră. Asta e atitudinea, nu înţeleg că nu pot continua aşa? Suntem pe ultimul loc la vaccinare în Europa. AU zis 10 milioane, după aia au zis 5 milioane, nu am zis eu. Şi-a setat singur targetul, dacă nu a fost în stare, să se ducă acasă. A ieşit Rafila şi le-a spus că nu merg calculele, că nu vaccinam doar în oraşe, ci şi la sat. Nu mai merge cu discriminări", a spus Marcel Ciolacu.