Klaus Iohannis: Modelul economic al guvernărilor PSD au neglijat aşteptările românilor

Preşedintele Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, în care declară că modelul economic al guvernărilor PSD din ultimii ani, bazat pe consum şi fără viziune pe termen lung, a neglijat total aşteptările românilor

Klaus Iohannis: Modelul economic al guvernărilor PSD au neglijat aşteptările românilor


Premierul Ludovic Orban împreună cu președintele României, Klaus Iohannis, alături de membrii Cabinetului, participă la evenimentul de prezentare a Planului Național de Investiții și Relansare Economică, elaborat de Guvernul României.

Preşedintele Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, în care declară că modelul economic al guvernărilor PSD din ultimii ani, bazat pe consum şi fără viziune pe termen lung, a neglijat total aşteptările românilor, care au sperat că viaţa lor se va îmbunătăţi semnificativ. 
"Pe fondul pandemiei, România s-a confruntat cu cea mai dificilă perioadă din ultimii 30 de ani, moment care a scos în evidenţă lipsa cronică de preocupare şi de viziune a guvernărilor anterioare, care nu au lăsat resurse economice şi sanitare suficiente pentru o reacţie urgentă în faţa unei crize. În acest context, Guvernul s-a concentrat pe găsirea de soluţii.
Doamnelor şi domnilor, modelul economic al guvernărilor PSD din ultimii ani, bazat pe consum şi fără viziune pe termen lung, a neglijat total aşteptările românilor, care au sperat că viaţa lor se va îmbunătăţi semnificativ şi durabil. Românii ar fi trebuit să beneficieze deja de infrastructură de transport modernă şi europeană, de spitale performante, de acces la reţeaua de gaze, de industrie competitivă, de agricultură prosperă, pe măsura potenţialului de care dispunem. În schimb, România este pe ultimul loc în UE la calitatea drumurilor şi în jumătatea inferioară în clasamentului eficienţei transporturilor", a declarat Klaus Iohannis.