Ciolacu: Militarii de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, trăiesc ca o mare familie

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu a efectuat vineri o vizită la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu și i-a descris pe militarii de acolo ca pe o mare familie.

Ciolacu: Militarii de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, trăiesc ca o mare familie
Foto: Marcel Ciolacu / Facebook


Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu a efectuat vineri o vizită la Baza 57 Aeriană „Mihail Kogălniceanu” și i-a descris pe militarii de acolo ca pe „o mare familie” și „un zid de neclintit care protejează România și întreg Flancul Estic al NATO”.

„Români, americani, italieni și francezi. Se antrenează împreună, fac misiuni împreună, mănâncă împreună și își împărtășesc unii altora din cultura fiecăruia, totul ca o mare familie! Este ceea ce am văzut astăzi la Baza 57 Aeriană «Mihail Kogălniceanu»”, a scris Marcel Ciolacu, vineri, pe Facebook.

„Este răspunsul comun al lumii libere și democratice în fața agresiunii unui tiran nebun. Un zid de neclintit care protejează România și întreg Flancul Estic al NATO”, a adăugat social-democratul.

El spune că le-a „mulțumit militarilor români și partenerilor noștri din NATO pentru ceea ce fac în fiecare zi”.
„Nu vom accepta niciodată invadarea unui stat suveran. Vom rămâne cu toții alături de Ucraina în această luptă, deoarece opoziția dură a Rusiei poate pune oricând în pericol libertatea altui stat ce nu îi susține demersurile nelegitime. Suntem împreună în această luptă. Și tot împreună vom reconstrui Ucraina, deoarece doar solidaritatea ne va ajuta să consolidăm modul nostru de viață democratic”, a mai declarat Marcel Ciolacu.
Sursa foto: Marcel Ciolacu / Facebook