Ciolacu: Niciodată nu am văzut un premier mai slab ca dumneavoastră

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu s-a aflat astăzi în plenul Parlamentului unde a transmis un mesaj dur Guvernului și premierului Ludovic Orban

Ciolacu: Niciodată nu am văzut un premier mai slab ca dumneavoastră


Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu s-a aflat astăzi în plenul Parlamentului unde a transmis un mesaj dur Guvernului și premierului Ludovic Orban.

La dezbaterile din Parlament, liderul PSD, Marcel Ciolacu a luat cuvântul de la microfonul Parlamentului fără mască de protecție. „Am o singură problemă când port mască și vorbesc, îmi vine să strănut și apoi sună Victor Ponta la 112 și vine Vela și mă arestează”, și-a început Marcel Ciolacu discursul, moment în care și-a dat jos masca. ”PSD v-a dat 28 de măsuri pe care să le implementați. Dacă nu sunteți în stare o să le facem legi și o să le trecem prin Parlament în regim de urgență. În schimb, sunteți buni la altceva: la minciuni și să copiați fără rușine munca altora. Niciodată nu am văzut un premier și un politician mai slab ca dumneavoastră. Vă faceți propriul partid de rușine. Ați promis că veți da prime medicilor care stau zi și noapte în spitale și își riscă viața. Nu le-ați dat nimic. Ați mințit când ați spus că le dați. Le-ați spus celor peste un milion de șomeri că îi sprijiniți. Abia dacă și-au primit banii pe șomajul tehnic. Ați promis că ajutați firmele românești, știți câte ați ajutat... 0.02%, adică 12 firme. Ați dat dovadă de o inconștiență totală. Românii nu mai pot fi mințiți la nesfârșit. Economia e la pământ și nu își va reveni fără măsuri ferme. Nu vă mai uitați la prostiile spuse de Câțu. Românii știu cum stă treaba cu greaua moștenire”, a declarat Marcel Ciolacu. 
Imediat după ce a terminat de vorbit Marcel Ciolacu, liderul deputaților PNL, Florin Roman, a cerut dezinfectarea microfonului de la care luau cuvântul deputații.
Am o rugăminte. Parlamentul României a votat o lege. În acea legea am stabilit cu toții că e obligatorie purtarea măștii. Prin urmare, ca să nu leșinăm, am rugămintea, legal, să solicitați secretariatului general să dezinfecteze microfonul”, a cerut Florin Roman.
Chemați-l pe Vela să mă aresteze”, a fost replica lui Ciolacu, care a cerut ulterior dezinfectarea microfonului.