Ciolacu: Să îl propui premier pe Cîţu, groparul economiei româneşti, este o mare mare bătaie de joc

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a reacționat, miercuri seara, după ce liberalii au anunțat că îl propun pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, pentru funcția de premier.

Ciolacu: Să îl propui premier pe Cîţu, groparul economiei româneşti, este o mare mare bătaie de joc
Captura: Agerpres


Președintele PSD, Marcel Ciolacu a reacționat, miercuri seara, după ce liberalii au anunțat că îl propun pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, pentru funcția de premier. ”Să îl propui premier pe Cîţu – groparul economiei româneşti este o mare mare bătaie de joc”, susţine Ciolacu. Liderul PSD afirmă că social-democraţii nu vor vota această propunere şi crede că ”este momentul ca românii să se revolte” pentru că li se confiscă votul.

"Peneliștii n-au înțeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîțu – groparul economiei românești este o mare mare bătaie de joc!!!
Acești inconștienți sunt interesați doar de ciolan, în timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasă absolut deloc de oameni, pentru că altfel ar fi votat propunerea PSD- doctorul Alexandru Rafila. 
Tot ce vor este să mai fure în continuare și să mai împrumute câteva zeci de miliarde de euro  pentru buzunarele clientelei politice. 
Românii i-au sancționat prin vot, pe toți, nu doar pe Orban! Nu mai au nicio legitimitate!
PSD nu poate vota niciodată o asemenea rușine de propunere! Iar dacă USR și UDMR o vor face atunci vor fi părtași la această catastrofă națională! 
Cred că este momentul ca românii să se revolte împotriva celor care vor să le confiște votul!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.