Ciolacu: Venirea PSD la guvernare a reprezentat şi o stabilitate politică

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, consideră că actuala coaliţie s-a dovedit una eficientă, precizând că intrarea social-democraţilor la guvernare a reprezentat şi o stabilitate politică.

Ciolacu: Venirea PSD la guvernare a reprezentat şi o stabilitate politică


Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, consideră că actuala coaliţie s-a dovedit una eficientă, precizând că intrarea social-democraţilor la guvernare a reprezentat şi o stabilitate politică. Liderul PSD a menţionat că sunt multe lucruri care au fost ratate în ultimii doi ani, inclusiv vaccinarea.

S-a dovedit o coaliție eficientă în ceea ce privește bugetul de stat. Am avut bugetul în mai puțind e două săptămâni, un buget predictibil. Noi am declarat că nu am ținut cont de sondaje de opinie, de anumite previziuni că va scădea PSD-ul, că ce greșeli va face. Ne-am asumat această intrare la guvernare și cred că am făcut bine. Ne-am arătat și forța politică și faptul că suntem un partid responsabil. Ce este greu, este faptul că PSD și-a asumat ministerele cele mai complicate, cum este Ministerul Sănătății. Nu este depășită pandemia. Văd o schimbare totală de abordare, promisă de PSD, prin vocea domnului Rafila, în ceea ce privește relaționarea cu românii în această problemă.
Venirea PSD la guvernare a reprezentat și o stabilitate politică și o speranță, dar cel mai greu este să recâștigi încrederea românilor. Sunt multe lucruri pe care le-am ratat, inclusiv vaccinarea, bâlbele permise în valul 1 și în valul 2 şi în valul 4 şi sperăm ca acele momente să fie depăşite”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-un interviu pentru Antena3.