Cîţu: Am promis că economia României va avea o revenire rapidă. Am reuşit. Nu aş fi putut fără voi

Premierul Florin Cîţu a declarat că a promis că economia României va avea o revenire rapidă şi că această ţintă a fost atinsă, mulţumind românilor fără de care nu ar fi reuşit.

Cîţu: Am promis că economia României va avea o revenire rapidă. Am reuşit. Nu aş fi putut fără voi


Premierul Florin Cîțu, candidat la președinția PNL, a vorbit, marți, despre creșterea economică a României. Cîțu a repetat că el a fost singurul care a crezut în capacitatea României de a se redresa economic și iată că acest lucru s-a întâmplat. Pentru asta, el a ținut să le mulțumească românilor.

„Sunt 27 de cetăţeni români care urmează să fie evacuaţi. Se fac demersuri care sunt la o fostă bază militară. Fac un anunţ improtant pentru totţi cetăţenii români care nu au vorbit până acum cu autorităţile.
Dragi români, v-am promis vești extraordinare din economie. Creștere economică de 13%. Sună bine, nu? Mai ales că am trecut prin contextul dificil de anul trecut, cea mai mare criză economică din ultima sută de ani. Atunci nu aveam vaccinul. Pentru a salva economia, am propus în 2020 o serie de măsuri, amânarea plății impozitelor, a ratelor la bancă, reeșalonarea datoriilor.
Am fost singurul optimist. Deși nimeni nu, avea încredere, am promis o revenire în V, rapidă a economiei. Am reușit și pentru asta vă mulțumesc vouă, dragi români. Adevărații eroi sunteți voi!.
Indiferent de comentariile unora în spațiul public, această cifră atestă că mi-am făcut foarte bine treaba. Am spus-o și repet: guvernarea nu este afectată de campania internă din PNL. Pentru mine, interesul românilor este cel mai important. Eu aleg să construiesc.
De ce insist pe această temă? Deoarece guvernul a schimbat paradigma. E simplu, repet: întâi investim, apoi avem creștere economică, apoi rezultatele sunt împărțite românilor. Vrem să facem din România o destinație pentru investițiile cu valoare adăugată mare.
Dragi români, statul este partenerul sistemului privat. Banii nu sunt irosiți, ci folosiți eficient. Antreprenorul este un erou. Acesta este doar începutul. Vă rog să mai țineți minte că este posibilă o creștere economică de două cifre în acest an. Vă promit că până în 2024 voi face toate reformele pe care le-am promis. Va fi o provocare, dar este obiectivul nostru pentru viitorul țării.
În concluzie, îmi doresc să rămâneți alături de mine optimiști. Când nimeni nu avea speranță, această guvernare a venit cu soluții reale. Voi continua cu această abordare și voi demonstra românilor că pot avea încredere”, a declarat Cîţu, la Palatul Victoria.