Cîțu: Ciolacu, Ponta, Tăriceanu s-au comportat ca niște criminali. Ne izolează în Europa

Florin Cîțu, avertizează că România este pe punctul de a fi izolată în Europa, de a pierde încrederea investitorilor și a UE, în contextul creșterii alarmante a numărului de cazuri de coronavirus în țara noastră

Cîțu: Ciolacu, Ponta, Tăriceanu s-au comportat ca niște criminali. Ne izolează în Europa
Foto: gov.ro


Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, avertizează că România este pe punctul de a fi izolată în Europa, de a pierde încrederea investitorilor și a UE, în contextul creșterii alarmante a numărului de cazuri de coronavirus în țara noastră. Cîțu a declarat că cei de la PSD sunt resposabili pentru această situație pentru că, încă din perioada stării de urgență ”instigau la revoltă socială și să nu respectăm regulile”.

Așa cum a spus premierul, suntem într-un moment de cumpănă, de răscruce și românii trebuie să aleagă. Avem o direcție pe care ne-o trasează PSD din timpul perioadei de stare de urgență, în care instigau la revoltă socială și să nu respectăm regulile și este cealaltă variantă, pe care a propus-o PNL, să respectăm regulile, să fim atenți, și care a funcționat în perioada stării de urgență.
Puterea pe care o au în Parlament (cei de la PSD) a făcut să distrugă toate acele măsuri pe care le-am luat până acum, au această putere în Parlamentul României, controlează încă o serie de instituții în România și au reușit, sub această mască că vor libertate și că noi restrângem drepturile cetățenilor, să creeze această propagandă împotriva măsurilor care salvează vieți omenești. Eu am spus din acel moment că joacă poker cu viețile românilor și asta fac și în acest moment. Nu mai e un avertisment, astăzi avem dovada că ceea ce fac este să joace poker cu viețile românilor. Mai mult, ne izolează în Europa. Deja avem țări care spun că dacă românii merg acolo, vor sta în carantină. Avem două exemple de izolare: a fost izolarea de pe vreme lui Dragnea, când eram izolați politic și nimeni din Europa nu voia să discute cu noi și astăzi avem o izolare la propriu, devenim izolați în Europa pentru că nu vrem să respectăm niște reguli de bun simț”, a declarat ministrul Finanțelor la B1 TV.