Cîțu, despre Ciolacu: Să vorbească cu Iohannis. Nu vom face un compromis care să ducă România în comunism

Președintele PNL, Florin Cîțu nu se declară impresionat de declarațiile lui Marcel Ciolacu despre anticipate, spunându-i ironic că ar trebui să se ducă la președintele Iohannis care are decizia în acest sens.

Cîțu, despre Ciolacu: Să vorbească cu Iohannis. Nu vom face un compromis care să ducă România în comunism


Președintele PNL, Florin Cîțu nu se declară impresionat de declarațiile lui Marcel Ciolacu despre anticipate, spunându-i ironic că ar trebui să se ducă la președintele Iohannis care are decizia în acest sens. Cîțu a declarat că toate problemele trebuie discutate în Coaliție unde să se găsească soluții.

„Aici cred că trebuie să vorbească cu domnul preşedinte pentru că ştim că la domnul preşedinte e decizia cu anticipatele. Deci sare puţin etapele. În acelaşi timp în 2020 am avut un vot pentru dreapta. Noi am făcut un compromis penteu stabilitatea României. Nu vom face niciodată un compromis care să ducă România în comunism. Vrem să menţinem această coaliţie, vrem să mergem mai departe. Ne interesează ca toate măsurile din programul de guvernare să fie respectate.
Cum a spus domnul preşedinte Klaus Iohannis, guvernarea merge bine dată fiind perioada. Noi căutăm în permanenţă soluţii, soluţii bune pentru români, pentru parcursul european al României,  nu să ducem România în comunism. Noi nu am anunţat pe nimeni că plecăm de la guvernare. Susţinem toate măsurile care îi ajută pe români, nu măsuri care distrug economia. Vă aduc aminte că în 2020 am luat măsuri care acum se dovedesc a fi bune, dar la vremea lor au fost criticate. Eu zic să stăm cu înţelepciune, să analizăm şi să adoptăm cele mai bune soluţii. Este o restanţă în programul de guvernare, dar nu am criticat pe nimeni. Cei 7% pentru investiţii trebuie puşi la loc la rectificarea bugetară”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat luni la Parlament cum comentează afirmaţiile lui Marcel Ciolacu privind alegerile anticipate, în cazul ieşirii PSD de la guvernare.