Cîţu: Experţii psd-işti, mândri că sunt români, au vândut ţara pe nimic în ultimii 30 de ani

Experţii PSD au vândut ţara pe nimic în ultimii 30 de ani şi au privatizat un număr de companii pentru ca tot ei să le căpuşeze, scrie Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook

Cîţu: Experţii psd-işti, mândri că sunt români, au vândut ţara pe nimic în ultimii 30 de ani


Experţii PSD au vândut ţara pe nimic în ultimii 30 de ani şi au privatizat un număr de companii pentru ca tot ei să le căpuşeze, scrie ministrul Finanţelor, Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook.

"Românii trebuie să ştie, pentru că Ciolacu se face că a uitat, care este istoria privatizărilor eşuate din epoca PSD-istă. "Experţii" psd-işti, mândri că sunt români, au vândut ţara pe nimic în ultimii 30 de ani. Au avut două strategii. Prima. Ca să vadă Europa cât sunt ei de "open" au privatizat un număr de companii dar cu condiţia să poată tot ei să le căpuşeze după privatizare. A doua. Trebuiau să demonstreze românilor cum "eficientizează" activitatea acestor firme, bineînţeles în schimbul unor comisioane uriaşe prin intermediul firmelor de casă. Pentru cei care au uitat, mulţi tocmai de la PSD se pare, prezint o listă cu câteva privatizări psd-iste. Roman Braşov, Rulmentul Braşov şi Tractorul Braşov = s-a ales praful de ele. La Roman Braşov CCR a arătat că ordonanţă de privatizare a fost neconstituţională. ARO Câmpulung - s-a ales praful. Compania a fost vândută pe 140 de mii de dolari. COST Târgovişte - vândută ruşilor. Industria Sârmei Câmpia Turzii - vândută ruşilor. ALRO Slatina - vândută ruşilor. Sidex Galaţi - vândută de PSD. SC TUTUNUL Romanesc - s-a ales praful. PETROM SA - vândută de PSD. Petromidia- datorie de 200 milioane dolari ştearsă de PSD", scrie Florin Cîțu.