Cîțu: Mă atacă o gașcă de teroriști economici. Cum să-ți folosești soția ca armă politică?

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu a declarat că în ultimele zile este victima unei găști de teroriști economică

Cîțu: Mă atacă o gașcă de teroriști economici. Cum să-ți folosești soția ca armă politică?


Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu a declarat că în ultimele zile este victima unei găști de teroriști economică, din cauza faptului că "refuză să arunce țara în aer".

"Cum să -ți folosești soția ca armă politică. 
De câteva zile urmărim cu toții un atac politic mizerabil la adresa mea. #FakeNews construit în cel mai securistic mod, mai ales daca vă uiați cine conduce atacul. 
De ce mă atacă? 
Simplu. Refuz să arunc țara în aer. 
Deși toate măsurile economice luate până acum au fost confirmate de evoluția economiei, inflație și dobânzi mai mici,  moneda națională stabilă, creștere economică în primul trimestru și păstrarea ratingului de țără, continuă mârșav atacul.
Dar nu mă atacă doar pe mine și îmi atacă în cel mai ticălos mod familia. 
Cine mă atacă? O gașcă organizată de teroriști economici. 
Un politician și prietenii lui. Un impostor care se ascunde după fustele nevestei punând-o să facă cu mine și familia mea adevărate teleonovele la TV.
Celalat, un avocat care profită de pe urma necazurilor unor oameni pentru a face bani. 
Impreuna, timp de trei ani de zile au produs trei legi neconstitutionale încasând milioane de lei de la clienti. Poate ar trebui să dea banii înapoi. 
Nu în ulitmul rând s-a alăturat echipei și un demintar, fost în fruntea PSD. La ce am găsit la MFP acesta ar fi trebuit să fie ultimul care să spună ceva. 
Le spun celor trei că nu mă las, merg înainte și voi dezvălui TOT. 
Românilor le spun că tot ce a fost prezentat până acum este FALS. Declarația mea de avere este publică și acolo sunt trecute moștenirile de la bunicii mei care au muncit cinstit și onest. 
Cum să înțeleagă socialiștii că în țara asta sunt și oamenii cinstiți? Ei stiu doar să fure proprietățile și munca oamenilor", a scris ministrul Florin Cîțu pe pagina de Facebook.