Diana Șoșoacă anunță un nou protest anti-restricții: Nici moartă nu tac. Iohannis să vină în piață, să discute cu poporul

Diana Șoșoacă anunță un nou protest anti-restricții, după ce Guvernul a comunicat joi seară noi măsuri.

Diana Șoșoacă anunță un nou protest anti-restricții: Nici moartă nu tac. Iohannis să vină în piață, să discute cu poporul
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea


Diana Șoșoacă anunță un nou protest anti-restricții, după ce Guvernul a comunicat joi seară noi măsuri. Senatoarea a declarat că va lua parte la un protest național, sâmbătă, începând cu ora 15:00.

Șoșoacă se așteaptă ca toți cetățenii să iasă în stradă, în fiecare oraș. De asemenea, ea s-a mai plâns de faptul că i-au fost penalizate de Facebook mai multe conturi. 
„Ăştia credeau că o să tac. Nici moartă nu tac! În acest moment sunt blocată pe toate conturile, inclusiv pe al soţului meu, Silvestru Şoşoacă. Evident că am găsit o soluţie să fac un live de pe această pagină...
Pentru că mâine se va desfăşura un eveniment la nivelul întregii ţări, deşi se menţionează că numai în Bucureşti. Nu! Sunt oameni care nu pot ajunge în Bucureşti şi atunci este normal să poată ieşi în stradă la ei în localitate.
Evident că ar fi bine să vină în faţa Parlamentului 18 milioane de români dar ştim că este practic imposibil. Cei care nu puteţi veni la Bucureşti, ieşiţi în faţa Primăriilor şi Consiliilor Judeţene în toată ţara.
Conform Legii adunărilor publice, nu aveţi nevoie de autorizare dacă ieşiţi în faţa acestor instituţii, mai ales că va fi un miting ad-hoc", a declarat Şoşoacă într-un material video postat tot pe un cont de Facebook.
De asemenea, Diana Șoșoacă i-a lansat o invitație lui Klaus Iohannis. Senatoarea îl așteaptă pe președinte în fața Parlamentului. 
„Domnu' președinte să facă bine să vină aici, așa cum a venit în 2018, când s-a dat jos din jilț și a venit să vorbească la Universitate, alături de popor... Să vină domnul Iohannis să vorbească cu poporul român și cu singurul senator care e alături de oameni", a mai transmis Șoșoacă în social media. 
Măsurile au fost anunțate punctual, joi seara, de către Raed Arafat, iar vineri, premierul Florin Cîțu a declarat faptul că noile prevederi vor intra în vigoare de duminică, 28 martie.