Cîţu: Vom reduce risipa, vom elimina furtul din banul public care a fost practicat ani de zile de PSD

Premierul Florin Cîţu a declarat că nu este nimic nou în ceea ce priveşte reformele propuse, arătând că şi-a asumat reforma în companiile de stat, reducerea risipei şi eliminarea furtului din banul public.

Cîţu: Vom reduce risipa, vom elimina furtul din banul public care a fost practicat ani de zile de PSD


Premierul Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, că nu este nimic nou în ceea ce priveşte reformele propuse, arătând că şi-a asumat reforma în companiile de stat, reducerea risipei şi eliminarea furtului din banul public.

Nu e nimic nou. Vom reforma companiile statului, vom reduce risipa, vom elimina furtul din banul public care a fost practicat ani de zile de PSD, vom avea o lege salarizării care va lega performanţa de venit, vom avea o lege a pensiilor care va fi sustenabilă şi peste 15 ani. Toate acestea sunt lucruri pe care le-am anunţat şi le-am pus în strategia fiscala bugetară în Planul de Convergenţă şi sunt şi în PNRR. Sunt lucruri pe care mi le-am asumat public şi mi le voi asuma de fiecare dată. Dacă înţelegem sau dacă vrem să depăşim această perioadă de 30 de ani în care România a rămas cu cel mai mic PIB pe cap de locuitor din Uniunea Europeană trebuie să facem aceste reforme. Nu le facem că ne spune o instituţie internaţională sau alta, le facem pentru că aşa este bine pentru România”, a precizat Florin Cîţu, citat de Agerpres.