Coaliția PSD-PNL ar fi decis datele la care vor avea loc alegerile prezidențiale

Liderii PSD şi PNL au agreat, în şedinţa de marţi a coaliţiei, ca primul tur al alegerilor prezidențiale să aibă loc pe 15 septembrie, iar al doilea tur pe 29 septembrie, au precizat surse politice.

Coaliția PSD-PNL ar fi decis datele la care vor avea loc alegerile prezidențiale
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea


Liderii PSD şi PNL au agreat, în şedinţa de marţi a coaliţiei, ca primul tur al alegerilor prezidențiale să aibă loc pe 15 septembrie, iar al doilea tur pe 29 septembrie, au precizat surse politice, pentru News.ro.

Şedinţa coaliţiei este în desfăşurare şi a început la ora 16.00. Discuţiile vizează și lista comună PSD-PNL la europarlamentare. 
Premierul Marcel Ciolacu a spus, marți, că e de părere că PSD și PNL vor avea un candidat comun pentru Primăria Capitalei. Pe de altă parte, Marcel Ciolacu a spus că mai multe detalii despre candidații la alegerile locale din Capitală vor fi date după ce liderii coaliției vor ajunge la un consens.
Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat, înaintea şedinţei de marţi a coaliţiei, că omul de afaceri Dan Ostahie este un antreprenor de succes şi dacă va dori să facă pasul spre politică va fi foarte bine. El a precizat că nu i-a propus să fie candidat al coaliţiei la Primăria Generală ci să fie consultat dacă poate fi sondat. La rândul lui, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că el crede că coaliţia va avea un candidat comun la Primăria Capitalei.