Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Untold Universe de către Bogdan Buta și Mozaik Investment

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Ioan-Bogdan Buta şi Mozaik Investment GmbH intenţionează să preia Untold Universe S.A şi companiile pe care aceasta le controlează.

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Untold Universe de către Bogdan Buta și Mozaik Investment


Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Ioan-Bogdan Buta şi Mozaik Investment GmbH intenţionează să preia Untold Universe S.A şi companiile pe care aceasta le controlează. Grupul Untold activează în industria divertismentului din Europa de Est, prin intermediul festivalului Untold.

"Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Ioan-Bogdan Buta și Mozaik Investment GmbH intenționează să preia Untold Universe S.A și a companiile pe care aceasta le controlează" se arată într-un comunicat de presă.
Mozaik este o companie de investiții, cu birouri în Austria și România.
Ioan-Bogdan Buta este un antreprenor local, fondator al festivalului Untold, organizat la Cluj-Napoca, și al festivalului Neversea, organizat în Constanța.
Grupul Untold desfășoară activități de management, marketing și publicitate și, preponderent, activează în industria divertismentului din Europa de Est, prin intermediul festivalului Untold.
În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal. 
Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.